1,5 млн. гривень клієнта відстояли фахівці АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» у спорі з податковими органами в адміністративному суді

У серпні 2017 року була проведена документальна планова виїзна податкова перевірка клієнта АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ»– компанії, яка є однією з найстаріших у сфері надання послуг з безпеки та автоматизації в Україні.

За результатами перевірки, контролюючим органом було складено Акт, у якому було «зафіксовано» неіснуючі порушення нашим клієнтом податкового законодавства та, відповідно, були винесені податкові повідомлення-рішення, на загальну суму понад 1,5 млн. грн.

Фахівцями Адвокатської фірми було опрацьовано величезну кількість документів по спірним операціям клієнта, зібрано додаткові докази в інтересах клієнта, а також проаналізовано поточну судову практику судів вищих інстанцій по актуальним питанням. Наслідком цієї роботи стала оперативно подана до адміністративного суду позовна заява про оскарження податкових повідомлень-рішень.

На поточному тижні за результатами розгляду судової справи, Окружним адміністративним судом міста Києва було винесено рішення, яким позов клієнта було задоволено у повному обсязі: оскаржувані податкові повідомлення-рішення скасовані.

Ми, як адвокати, пишаємося результатами своєї роботи і рішучістю нашого клієнта.