Юристи АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» допомагають підприємствам захищати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію

Юристи АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» допомагають підприємствам захищати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію

За зверненнями кількох наших клієнтів щодо впровадженення дієвих механізмів захисту комерційної таємниці та конфіденційної інформації, юристами Адвокатської фірми «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» були підготовлені галузеві пакети документів, які регламентують зазначені питання, зокрема для компаній ІT-сфери, виробничих та торгових підприємств.

За словами старшого юриста АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» Сергія Нікіфорова, який безпосередньо реалізовував зазначені проекти, – «український бізнес дедалі відповідальніше ставиться до питання захисту своєї комерційної таємниці. Більше того, професійний рівень вирішення зазначеного питання цікавить вітчизняних бізнесменів уже на стадії start-up чи попередніх переговорів про можливі напрямки розвитку бізнесу».

У свою чергу адвокат, керуючий партнер Адвокатської фірми Костянтин Рибачковський, який здійснював загальне керівництво проектами, зазначив: «чудово, що ми можемо задовольнити потреби клієнтів щодо захисту конфіденційної інформації на різних стадіях розвитку бізнесу. Впроваджуючи в життя вітчизняних підприємств механізми кримінальної відповідальності за збір та розголошення інформації, яка становить комерційну таємницю без згоди її власника, ми тим самим, зміцнюємо позиції вітчизняного бізнесу».