31 жовтня адвокатом Костянтином Рибачковським, керуючим партнером Адвокатської фірми «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ», було успішно проведено 8-годинний семінар для юристів та керівників підприємств на тему: «ЯК ЗАХИСТИТИ ПІДПРИЄМСТВО ТА ЙОГО ПОСАДОВИХ ОСІБ ПРИ КРИМІНАЛЬНОМУ ПЕРЕСЛІДУВАННІ».

31 жовтня адвокатом Костянтином Рибачковським, керуючим партнером Адвокатської фірми «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ», було успішно проведено 8-годинний семінар для юристів та керівників підприємств на тему: «ЯК ЗАХИСТИТИ ПІДПРИЄМСТВО ТА ЙОГО ПОСАДОВИХ ОСІБ ПРИ КРИМІНАЛЬНОМУ ПЕРЕСЛІДУВАННІ».

Семінари, які проводяться Адвокатською фірмою «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ» – це можливість отримати найактуальнішу інформацію та відповіді на наболілі питання від кращих практикуючих юристів та адвокатів в сфері юридичного супроводу господарської діяльності підприємств та фізичних осіб.

«ЯК ЗАХИСТИТИ ПІДПРИЄМСТВО ТА ЙОГО ПОСАДОВИХ ОСІБ ПРИ КРИМІНАЛЬНОМУ ПЕРЕСЛІДУВАННІ» – тема чергового восьмигодинного семінару, що пройшов 31 жовтня 2018 року в місті Києві. Учасниками семінару стали близько 30 представників бізнесу та юридичної спільноти: керівники і власники підприємств, підприємці, адвокати , юристи, фінансисти та бухгалтери.

Доповідачем виступив практикуючий адвокат КОСТЯНТИН РИБАЧКОВСЬКИЙ – керуючий партнер АО «СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ», фахівець з кримінального процесу, автор низки брошур з безпеки бізнесу, статей, та публікацій з юридичної безпеки підприємств у ділових виданнях «Бізнес», «Контракти», «Кореспондент», «Юридична практика», «Право України», «Український адвокат», «Building» та інших. Фіналіст «Юридичної премії» в категорії «Кращий адвокат в кримінальних справах». Доповідач на юридичних семінарах з багаторічним стажем.

Унікальність семінару полягала в збалансованості між теоретичною обґрунтованістю та практичною спрямованістю матеріалів, в частині надання покрокових інструкцій та рекомендацій з підготовки до обшуків і допитів.

Зокрема, в ході заходу учасники семінару дізналися:

– Про останні істотні зміни в кримінальному процесуальному законодавстві, що стосуються підприємств;

– Як правильно відповідати на запити слідчого або прокурора про надання інформації та документів;

– Як передбачити можливе кримінальне переслідування підприємства та його посадових осіб;

– Що робити, якщо працівників підприємства викликають на допити;

– Як правильно поводити себе на допиті, щоб «не підставити» ні себе, ні інших;

– Як правильно готуватися до допиту, щоб зменшити ризики для підприємства;

– Що робити, якщо до вас прийшли з обшуком. 12 основних правил самозахисту на обшуку;

– Як заздалегідь підготувати підприємство та його персонал до обшуку;

– Як правильно діяти одразу після обшуку – «гаряча п’ятиденка» для захисту.

На семінарі розглядалися конкретні шляхи вирішення тих чи інших питань, а також новації, які лежать в актуальному законодавчому портфелі 2018 року.

«Головне – це багато практичних порад та розгляд конкретних кейсів, які ми отримали на цьому семінарі» – основний меседж учасників семінару, який пролунав у якості зворотнього зв’язку про проведений захід.